Onderstaand vindt u alle types serres die wij aanbieden:

Serren Vandaele

Hobbyserres

Kweken in serres is voor de meeste moestuinders een geliefkoosde hobby, daarom bieden we bij Vandaele 2 soorten hobbyserres aan. Het Type H met gegalvaniseerd bogen en ook nog de verplaatsbare hobbyserre.

Meer info>>

Serren Vandaele

Type G serres

De type G serres worden vooral gebruikt voor professionele doeleinden. Hier worden de gegalvaniseerde bogen gemaakt in 3 stukken, om de serres te voorzien van extra stevigheid. Ook zijn deze serres voorzien van extra zijverluchting zodat uw gewassen optimaal kunnen grootgroeien.

Meer info>>

Aanbod

 

 

Serren Vandaele

Type M serres

De type M serres worden vooral gebruikt voor professionele doeleinden. Hier worden de gegalvaniseerde bogen gemaakt in 3 stukken, om de serres te voorzien van extra stevigheid. Deze serres zijn voorzien van een poort voor toegang van een traktor, machines of verluchting.

Meer info>>

Serren Vandaele

Type N serres

De type N serres worden vooral gebruikt voor professionele doeleinden. Hier worden gegalvaniseerde bogen gebruikt en zijn er verschillende soorten UV-plastics beschikbaar. De poorten van de serres zijn in verschillende breedtes beschikbaar om te voldoen aan uw vereisten.

Meer info>>

Serren Vandaele

Type K serres

De type K serres worden vooral gebruikt voor professionele doeleinden. Hier worden de gegalvaniseerde bogen gemaakt in 1 stuk. Deze types kunnen voorzien worden van diverse opties, zoals buis- of draadverbinding, verzinkte deuren en verschillende soorten UV-plastics.

Serren Vandaele

Type T serres

De type T serres worden vooral gebruikt voor professionele doeleinden. Hier worden de gebinten gemaakt in zware gegalvaniseerde buizen. Deze serres kunnen worden voorzien van schuifdeuren en hebben rechte zijkanten die kunnen worden verankerd met beton in de grond.

Meer info>>

Vandaele

 

Grote Hazewindestraat 9

 

8830 Hooglede

 

tel. 051 /70.11.52

 

 

serrenvandaele@hotmail.com

 

COPYRIGHT © 2016. Designed by Technicwebdesign.